За Академията

Ashley Academy е музикална школа за малки и големи, създадена от съвременни музикални педагози!

Какво значи съвременни?!

Живеем в свят на постоянни промени и новости. Ако през ХХ век дадена педагогическа практика е била ефективна, то през ХХI век, за да остане такава, са й нужни промени, които да я приложат успешно в работата с децата на новото време.

Ашли с ученици в Испания

Музиката е изкуство, което не се учи, а се усеща! Хората, притежаващи музикален усет и дарба, са значително по-чувствителни. Ние разбираме това и държим на специалния индивидуален подход към личността.

Именно поради този факт, в нашата педагогическа практика се стремим да взаимстваме от модела на фокусирана към решение терапия и фокусирано към решения образование. Целта ни е да създадем приятелска и непринудена учебна среда, която да подпомага и подкрепя учащите се.

Ашли с ученици на концерт

Ashley Academi е основана и вдъхновена от Алиша Павлова- Ашли, музикален педагог и изпълнител.

Ашли  Ашли Павлова е възпитаник на Национално училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“, където завършва средното си образование с отличие по направление „народно пеене“. В Софийски университет „Св. Климент Охридски“ взима бакалавърската си степен музикална педагогика с поп и джаз пеене. След това продължава образованието си като магистър по Образователен мениджмънт отново в СУ „Св. Климент Охридски“, като защитава магистратурата си именно по направление Фокусирано към решения образование.